Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

H Κινέζικη κυβέρνηση σχεδιάζει πυρηνική επίθεση στις ΗΠΑ, που δημοσιεύεται με καυτές λεπτομέρειες. (BINTEO)

 Η συγκλονιστική ιστορία αυτό το πρωί από την Washington Times,
washingtontimes αποδεικνύει ότι η κινεζική κυβέρνηση έχει δημοσιεύσει πυρηνικά σχέδια για καταστροφή στην Αμερική ως κοινόχρηστη ιστορία.

Μήπως η Κίνα και ο κόσμος βλέπει τώρα την Αμερική ως «άξονα του κακού», και υπολογίζουν την πυρηνική καταστροφή της
; Με τα πλοία της Κίνας τώρα στα ύδατα της Χαβάης μοιράζουν αυτή την ιστορία από τον Mort Amsel,έχουν οι Αμερικανικοί πολέμοι-- εναντίον άλλων εθνών-- αρχίσει να επιστρέφουν για να μας στοιχειώσουν; Λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια της Κίνας είναι «απολύτως μακάβριες» σύμφωνα με την ιστορία των Times.:..      

"Επειδή η Mεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ είναι αραιοκατοικημένες, προκειμένου να αυξηθεί η θνησιμότητα, οι πυρηνικές επιθέσεις πρέπει κυρίως να στοχεύουν τις βασικές πόλεις στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως το Σιάτλ, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Σαν Ντιέγκο, "έγραψαν οι Global Times.

Πολλά βίντεο λεπτομερώς για το νέο πυρηνικό υποβρύχιο της Κίνας παρακάτω συμπεριλαμβάνονται στην πυρηνική προειδοποίηση της Κίνας προς τον Μπαράκ Ομπάμα.

Τα Κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα, ότι τα πυρηνικά υποβρύχια του Πεκίνου μπορεί να επιτεθούν στις αμερικανικές πόλεις σαν μέσο για το αντιστάθμισμα των ΗΠΑ στην πυρηνική αποτροπή στον Ειρηνικό.

Τη Δευτέρα, τα μέσα ενημέρωσης της Κίνας όπως το Central TV, Η εφημερίδα Καθημερινή της Λαϊκής, οι Global Times, το PLA Daily, η China Youth Daily και το Guangmin Daily είχαν τους ίδιους περίπου τίτλους σχετικά με το «δέος» του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού του Ναυτικού δτο στρατηγικό πυρηνικό υποβρύχιο.

"Αυτή είναι η πρώτη φορά στα 42 χρόνια από την ίδρυση του στρατηγικού υποβρύχιου στη δύναμη του ναυτικού μας,που έχουμε αποκαλύψει σε τόσο μεγάλη κλίμακα τα μυστικά της πρώτης γενιάς υποβρύχιας πυρηνικής δύναμης,"ανέφεραν οι Global Times σε μακροσκελές άρθρο με τίτλο "Η Κίνα είναι η πρώτη φορά που κατέχει αποτελεσματικα υποβρύχια πυρηνικής αποτροπής κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. "

Το άρθρο αυτό περιλαμβάνει 30 φωτογραφίες και γραφικά λεπτομερώς, μεταξύ άλλων, τις προβλέψεις ζημιών για το Σιάτλ και το Λος Άντζελες όταν χτυπηθούν από τις κινεζικές πυρηνικές κεφαλές και τη θανάσιμη ακτινοβολία που θα εξαπλωθεί σε όλη τη διαδρομή προς το Σικάγο. Το πυρηνικό υποβρύχιο του στόλου της Κίνας φέρεται να είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο , σε περίπου 70 πλοία. Περίπου 10 είναι πυρηνοκίνητα και τέσσερα ή περισσότερα από αυτά είναι πυρηνικά υποβρύχια βαλλιστικών πυραύλων, σε θέση να εκτοξεύουν πυραύλους.

                


                

                

"Οι 12 JL-2 πυρηνικές κεφαλές που μεταφέρονται από ένα μόνο είδος 094 SSBN μπορεί να σκοτώσει από 5.000.000 έως 12.000.000 Αμερικανούς,"ανέφεραν οι Global Times.

 Η Κίνα έχει επίσης έχει αναπτύξει χερσαίους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους - κυρίως το DF-31A, το οποίο έχει βεληνεκές από 7.000 σε 7.500 μίλια.

 "Αν ξεκινήσει το DF 31A ICBMs μας πάνω από τον Βόρειο Πόλο, μπορούμε εύκολα να καταστρέψουμε έναν ολόκληρο κατάλογο μητροπόλεων στην Ανατολική Ακτή και την περιοχή της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Aννάπολης,την Φιλαδέλφεια, τη Νέα Υόρκη,τη Βοστώνη,το Πόρτλαντ,τη Βαλτιμόρη και το Noρφολκ , της οποίας ο πληθυσμός αντιπροσωπεύει περίπου το ένα όγδοο των συνολικών κατοίκων της Αμερικής, "δήλωσαν οι Global Times. Όλα τα κρατικά δημοσιεύματα της Κίνας τόνισαν ότι τα υποβρύχια πυραύλων του PLA είναι τώρα για τις συνήθεις στρατηγικές περιπολίες », πράγμα που σημαίνει ότι η Κίνα για πρώτη φορά, έχει αποκτήσει τη στρατηγική αποτροπής και είναι δεύτερη σε ικανότητα κτυπήματος εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών."

 Τα "JL-2 SLBMs μας έχουν γίνει ο τέταρτος τύπος των κινεζικών πυρηνικών πυραύλων που απειλούν την ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από τα DF-31A, DF-5Α και 5Β DF-βαλλιστικούς πυραύλους μέσου βεληνεκούς», είπε η Global Times.

washingtontimes

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ

 BEFORE IT'S NEWS ΚΑΙ ΤΗΝ WASHINGTON TIMES:Corfiatiko
attikaneal


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ