Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Δολοφόνησαν με πολώνιο τον Αραφάτ [ΒΙΝΤΕΟ]

Αποτέλεσμα καλά οργανωμένου και εκτελεσμένου σχεδίου δολοφονίας ο θάνατος του Παλαιστίνιου ηγέτη...

Ο Γιάσερ Αραφάτ κατάπιε ποσότητα ραδιενεργού πολωνίου πριν από το θάνατό του, προ εννέα ετών, χωρίς να πρόκειται για ατύχημα, δήλωσαν ελβετοί επιστήμονες την Πέμπτη, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press.


Το εργαστήριο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λωζάννης εξέτασε τα λείψανα του παλαιστίνιου ηγέτη, εσώρουχά του, αλλά και βαλίτσα την οποία είχε μαζί του τις ημέρες πριν από το θάνατό του σε νοσοκομείο στο Παρίσι και διαπίστωσε ότι τα επίπεδα πολωνίου και μολύβδου που καταγράφηκαν δεν συναντώνται στη φύση.

Το «χρονοδιάγραμμα» της ασθένειας και του θανάτου του, επίσης, ενισχύουν τη θεωρία ότι πρόκειται για δηλητηρίαση με πολώνιο.

Δεν απορροφά κανείς από ατύχημα πολώνιο, δεν υπάρχει σε τέτοιες ποσότητες ελεύθερο στη φύση», δήλωσε ο Πατρίς Μανζίν, διευθυντής του εργαστηρίου.


Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν θα μπορούσε να δηλώσει ρητώς την αιτία θανάτου του Αραφάτ, καθώς η λήψη των δειγμάτων έγινε πολλά χρόνια μετά την ταφή του παλαιστίνιου ηγέτη, το 2004. Μιλώντας στο Associated Press από την Ντόχα του Κατάρ, όπου και βρίσκεται, η σύζυγος του Αραφάτ, Σούχα, δήλωσε ότι μόνο χώρες με πυρηνικές δυνατότητες έχουν πρόσβαση σε πολώνιο.

              

planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ