Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

BINTEO-«Είχαν πληροφορίες ότι θα γίνει κάτι εκείνο το βράδυ»


«Είχαν πληροφορίες ότι θα γίνει κάτι εκείνο το βράδυ»Τι υποστηρίζει ο θείος του Γ. Φουντούλη
Εξηγήσεις από τον Νίκο Δένδια ζητά η οικογένεια του άτυχου Γιώργου Φουντούλη ο οποίος έπεσε νεκρός κατά τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, θέτοντας ερωτηματικά για το ότι δεν υπήρχε αστυνόμευση τη νύχτα της επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.



Μιλώντας στον ANT1, ο θείος του Γιώργου κατήγγειλε πως «ενώ στη Χρυσή Αυγή καθημερινώς υπήρχε περιπολικό και φύλαγε, αυτή που τη λένε οργάνωση εγκληματική και υποτίθεται ότι τη φύλαγε η ασφάλεια, εκείνο το βράδυ δεν υπήρχε». «Την προηγούμενη την Πέμπτη το μεσημέρι έψαχναν τους κάδους για εκρηκτικές ύλες γύρω γύρω στα σκουπίδια. Υπήρχαν πληροφορίες και το είπε και ο κ. Γερμενής «το ξέραμε, το περιμέναμε». Να μας πει ο κύριος υπουργός Δημοσίας Τάξεως γιατί δεν υπήρχε αστυνόμευση εκείνη την ημέρα. Είχαν πληροφορίες ότι θα γίνει κάτι εκείνο το βράδυ», τόνισε.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι ο ανιψιός του δεν ήταν μπράβος της νύχτας, ξεκαθαρίζοντας ότι η οικογένεια του δεν επιθυμεί την παρουσία κανενός πολιτικού στην κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:00.

«Τα έστειλαν για σφαγείο τα παιδιά. Είχαν μαζέψει χρήματα και είχαν αγοράσει αλεξίσφαιρα, τα οποία την προηγούμενη βδομάδα τους τα πήρανε οι αστυνομικοί», είπε, μεταξύ άλλων.

«Τα παιδιά έβρισκαν εκεί καταφύγιο μία παρέα, συζητούσανε, δεν ήταν φασίστες τα παιδιά. Ήθελαν αίμα νεαρών ανθρώπων για να ξεσηκώσουν τα παιδιά τα νέα. Πρέπει και η Χρυσή Αυγή να τα ηρεμήσει τα παιδιά λιγάκι. Να αποφευχθεί να μη χυθεί άλλο αίμα. Να κάτσουν φρόνιμα γιατί βράζει το καζάνι και να μην τους κάνουμε τη χάρη να φαγωθούμε μεταξύ μας. Γιατί και οι αριστεροί βούτυρο στο ψωμί τους είναι οι διαδηλώσεις», υποστήριξε ο θείος του Γιώργου Φουντούλη.

Δείτε το βίντεο…
                 

eidisoules
hellas-now


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ