Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Μυστήριο εύρημα από τους δορυφόρους της Google: γιγάντιο αστέρι στην Κεντρική Ασία-Εστιατόριο ανθρώπινης σάρκας?

Απόδοση στα ελληνικά: ποικιλοτρόπως 
Στις στέπες της Κεντρικής Ασίας, σε μια απομονωμένη γωνιά του Καζακστάν, έχουν βρει ένα μεγάλο πεντάκτινο αστέρι που περιβάλλεται από έναν κύκλο 366 μέτρων σε διάμετρο. Σύμφωνα με τη Google
Maps, εκεί υπάρχει ένα εστιατόριο ανθρώπινης σάρκας.
Οι δικτυοναύτες έχουν συνδέσει την περιοχή με επιβλαβείς θρησκευτικές αιρέσεις ή με λατρεία στο διάβολο, εξαιτίας της θέσης των σημείων του αστεριού με την γνωστή ανεστραμμένη πεντάλφα. Το αστέρι είναι ένα αρχαίο σύμβολο που χρησιμοποιείται από πολλούς πολιτισμούς και θρησκευτικές ομάδες. Έχει υιοθετηθεί από τους κατοίκους της Μεσοποταμίας, Χριστιανούς ,Μασόνους, αλλά και σατανιστικές ομάδες.



Και αυτό που ίσως κάνει το εύρημα πιο ενδιαφέρον, ή ίσως πιο ανατριχιαστικό, είναι ότι όταν κάνετε ζουμ στο αστέρι που δείχνει η Google Maps [Συντεταγμένες: 52 ° 28 '46 0.506 ", 62 ° 11 '7.0002"] μπορεί να παρατηρήσει τρία σημεία . Ένα από αυτά λέει «μπάρμπεκιου ανθρώπινης σάρκας», με το σύμβολο του εστιατορίου, το άλλο σημείο ονομάζεται "Αδάμ", και, τέλος το τρίτο εμφανίζει ως υποτιθέμενη εξήγηση της περιοχής: "κατασκευή μιας θερινής κατασκήνωσης χωρίς τέλος."


Αν και είναι δύσκολο να προσδιοριστεί με ακρίβεια η σημασία του αστεριού του Καζακστάν, πολλοί πιστεύουν ότι η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο σοβιετικό στρατόπεδο (Το Καζακστάν ήταν μέρος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης), αλλά και άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο έδαφος εκτόξευσης πυραύλων ή για ένα κοσμοδρόμιο.

Το αστέρι του Καζακστάν δεν είναι η πρώτη παράξενη και μυστηριώδης ανακάλυψη που συνέλαβε η υπηρεσία της Google. Δύο μεγάλα διαμάντια που περιβάλλονται από ένα ζεύγος κύκλων στην έρημο του Νέου Μεξικού προκάλεσαν έκπληξη στους Δικτυοναύτες στις αρχές αυτού του χρόνου. Σύμφωνα με τον συγγραφέα ενός βιβλίου σχετικά με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας , εκεί βρίσκεται μια κρυφή αποθήκη που ανήκει σε θρησκευτική ομάδα απ’ όπου σκοπεύουν να μεταφέρουν ένα μήνυμα στους εξωγήινους.



thesecretrealtruth

actualidad
poikilotropos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ