Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Περίεργο τηλεφώνημα σε Δένδια από Τουρκία - Θέλουν να στείλουν "ειδικούς για τρομοκρατία" στην Αθήνα

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

Πολλαπλά ερωτηματικά προκαλεί η είδηση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ειδησεογραφικού πρακτορείου της Τουρκίας Anadolu με τον τίτλο: «Σημαντικές οι σχέσεις με την Ελλάδα στον αγώνα
κατά της τρομοκρατίας» και στην γράφει ότι ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, κ. Μουανμέρ Γκιουλέρ, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδος, κ. Δένδια. Ο κ.Γκιουλέρ, γράφει, μετέφερε στον κ. Δένδια την ευαισθησία της Τουρκίας για την έκδοση των μελών του DHKP-C. 


Όπως μεταδίδεται, στη γραπτή ανακοίνωση που έγινε από το Τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών, ο κ. Γκιουλέρ, κατά την τηλεφωνική συνδιάλεξη τόνισε ότι είναι άκρως σημαντική η ανάπτυξη των σχέσεων με την Ελλάδα που θα βασίζεται στο διάλογο και στη συνεργασία.

Ακόμα αναφέρει ότι ο κ. Γκιουλέρ επεσήμανε ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η συμβολή των επιχειρήσεων κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C στην ηρεμία και τη σταθερότητα της περιοχής και επεσήμανε την ευαισθησία αναφορικά με το θέμα της έκδοσης των μελών της οργάνωσης που συνελήφθησαν. Τόνισε ακόμα ότι θα πρέπει να αξιολογούνται με προσοχή τα αιτήματα των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης για πολιτικό άσυλο στη Ελλάδα.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδος, κ. Δένδιας, είπε ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την ηρεμία και την ασφάλεια του τουρκικού λαού.

Κατά τη συνδιάλεξη - συνεχίζει η μεταδοθείσα είδηση - αποφασίστηκε να ανατεθούν καθήκοντα σε ειδικούς από τις ενδιαφερόμενες μονάδες της Τουρκίας για να σταλούν στην Ελλάδα με σκοπό να εξεταστούν λεπτομερώς οι επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Εδώ, στην τελευταία παράγραφο, είναι που γεννώνται τα ερωτηματικά για τα οποία γράψαμε στην αρχή : Στο μέτρο που η μετάδοση είναι ακριβής, τι σημαίνει άραγε ότι θα έρθουν στην Ελλάδα Τούρκοι ειδικοί - αστυνομικοί,πράκτορες και ό,τι άλλο - <<με σκοπό να εξεταστούν λεπτομερώς οι επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης>>;
ΘΑ ΚΡΊΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝ ΈΓΙΝΑΝ ...ΣΩΣΤΑ Ή ΟΧΙ ΟΙ - ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ DHKP-C;
Ας μας δώσει κάποιος Ελληνας αρμόδιος μια εξήγηση, διότι αυτό που συνάγεται είναι απαράδεκτο!.

Αν και ευχόμαστε να είναι ΛΑΘΟΣ η μεταφορά της πληροφορίας αυτής...

thesecretrealtruth

onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ