Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

«Ψήνεται» αλλαγή πρωθυπουργού το φθινόπωρο;

Φουντώνουν και πάλι τα σενάρια περί πιθανότητας αλλαγής πρωθυπουργού το Φθινόπωρο σε περίπτωση που η χώρα αναγκαστεί να προχωρήσει στην λήψη νέων μέτρων.

Είναι γεγονός ότι αρκετοί βουλευτές στις μεταξύ τους συζητήσεις τονίζουν ότι δεν είναι
διατεθειμένοι να συναινέσουν στην ψήφιση νέων οριζόντιων μέτρων, ούτε καν στην παράταση της έκτακτης εισφοράς και επαναφέρουν το σενάριο που «έπαιξε» πολύ τις ημέρες της κυβερνητικής κρίσης μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που προκάλεσε το κλείσιμο της ΕΡΤ και έκανε λόγο για αλλαγή πρωθυπουργού χωρίς η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές.Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως για τη συνταγματική δυνατότητα αλλαγής πρωθυπουργού μίλησε προ ημερών ο Κώστας Σκανδαλίδης, τονίζοντας εμφατικά ότι δεν είναι αναγκαίο το βάρος να πηγαίνει μονίμως στους βουλευτές από τους οποίους ζητείται να ψηφίζουν επαχθή μέτρα. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός συμπλήρωσε ότι εάν ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να αναθεωρήσει το πρόγραμμα που είναι αποτυχημένο τότε θα πρέπει να το πει για να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Τώρα τι είδους εξελίξεις μπορούν να είναι αυτές, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα καθώς πρόκειται για σχεδιασμούς επί χάρτου. Επιπλέον το προηγούμενο με τον Γιώργο Παπανδρέου να αποδέχεται να αποσυρθεί και να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία μετά το φιάσκο με το δημοψήφισμα, πολύ δύσκολα μπορεί να επαναληφθεί. Το περιβάλλον του διαβεβαιώνει πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει καν στο μυαλό του μία τέτοια προοπτική…


thesecretrealtruth
rizopoulospost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ