Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Ο Στουρνάρας προφανώς έχει κανονίσει για το ελικόπτερο με το οποίο θα φύγει


helicopter

Ο αξιότιμος Υπουργός Οικονομικών κ.Ιωάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», θριαμβολογεί για την πολιτική του και για τη μελλοντική πορεία της ελληνικής οικονομίας. Δηλώνει …θαυμαστής του Μίστερ Σόιμπλε και επαναφέρει το γελοίο σενάριο για τη «Συμμορία της Δραχμής». Μας πληροφορεί ότι οι περισσότεροι οικονομολόγοι που μιλούσαν για την ανάγκη εξόδου μας απο την ευρωζώνη, το Grexit έχουν εξαφανιστεί! Που είναι ο Roubini, αναρωτιέται. του Θόδωρου ΚατσανέβαΟφείλουμε να πληροφορήσουμε τον κ. Υπουργό ότι, το διεθνές Ινστιτούτο Roubini Global Economics, στην τελευταία αναφορά του για την Ελλάδα στις 4 Ιουνίου τρέχοντος αναφέρει τα εξής:
«…η ελληνική οικονομία θα βρίσκεται σε συνεχή ύφεση έως το 2017, με ασήμαντες πιθανότητες ελάχιστης ανάπτυξης. Ο κύριος λόγος είναι ότι, η προσαρμογή μέσα σε μια νομισματική ένωση με απουσία νομισματικής υποτίμησης, παίρνει περισσότερο χρόνο απ’ ότι έχει εκτιμηθεί.».
 Στους πίνακες των προβλέψεων του ίδιου φορέα, εκτιμαται ότι η ελληνική οικονομία θα σημειώσει ανάπτυξη 1,9% το 2018, 2,1% το 2019 και 2,3% το 2020 ! Αυτό σημαίνει συμπληρώνουμε ότι, ούτε το 2020, προβλέπεται αύξηση της απασχόλησης και μείωση της ανεργίας, αφού για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο απαιτείται ανάπτυξη πάνω από 3-3,5%, σύμφωνα με την κλασσική οικονομική θεωρία και πρακτική.

Όσο για τους οικονομολόγους της Συμμορίας της Δραχμής», πληροφορούμε τον κ. Υπουργό που αποδεικνύεται αδιάβαστος, ανέυθυνος ή ψεύτης, ή όλα μαζί, ότι οι διεθνείς οικονομολόγοι κύρους που υποστηρίζουν το Grexit, όχι μόνο εξαφανίστηκαν ή μειώθηκαν, αλλά αυξάνονται συνέχεια, σε βαθμό που δεν μπορούμε πλέον να τους καταγράψουμε όλους. Ένα δείγμα αυτών των κορυφαίων διεθνώς οικονομολόγων και οικονομικών αναλυτών της «Συμμορία της Δραχμής» είναι οι εξής:

Paul Krugman ( Nombel prize), Josef Stiglitz, ( Nombel prize)

Kenneth Rogoff, ( Harvard), Noam Chomski, ( MIT )

Hans Werner Sinn, iFo, Institute of Economic Research

Simon Johnson ( MIT),Martin Felstein ( Harvard)

John Hekman ( FTI, Harvard, MIT), Johan Van Overtveldt

Zack Sapir, Thilo Sarazin, Marcello de Cecco, ( Parma University, Italy)

Jayati Ghosh, ( Nhru University, India)

Ross McLeod ( NationalAustralianUniversity)

Otmar Ising, ( ex member of the board European Central Bank)

Zoao Ferreira do Amaral, (University of Lisbon, Portugal)

Helmut Schlesinger, ( ex President Budesbang)

Naomi Klein, Maichael Fooks, Stefan Xompourg, ( Bundesatag)

Nouriel Rubini ( Global Economics)

Simon Drake and George Friedman ( Statforr Institute), Rotzer Bootle ( Wolfson prize), κλπ.
Ο εκλαμπρότατος κύριος Στουρνάρας, ανέφερε επίσης ότι, αυτό που κάνει τώρα είναι …πατριωτικό του καθήκον και γνωρίζει τις συνέπειες. Προφανώς έχει κανονίσει για το ελικόπτερο με το οποίο θα φύγει άμεσα όταν ξεσπάσει η δίκαιη λαϊκή οργή, για να θυμηθούμε και τον ομόλογό του Ντομίγκο Καρβάγιο, τον ποιο μισητό σήμερα άνθρωπο στην Αργεντινή.


thesecretrealtruth
drachmi5
freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ