Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΤΗ ΧΙΟ (ΦΩΤΟ) - ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ «ΠΟΛΕΜΟ»

Στο πλαίσιο των καθημερινών και εντατικών αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται με περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε όλη τη χώρα για ...
την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και την αποφυγή έκνομων πράξεων, εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Οινουσσών, από ΠΛΣ του Λιμενικού Σώματος φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος
μήκους 7 περίπου μέτρων, με τέσσερις επιβαίνοντες (02 Έλληνες και 02 αλλοδαποί), οι οποίοι μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν 02 αντιαρματικούς όλμους, 04 χειροβομβίδες, 02 πιστόλια, σφαίρες, καθώς και εκρηκτικούς μηχανισμούς, τα οποία και κατασχέθηκαν.

pyromaxika
Το ταχύπλοο σκάφος οδηγήθηκε στο λιμένα της Χίου, όπου και κατασχέθηκε, ενώ οι τέσσερις επιβαίνοντες συνελήφθησαν από τη Λιμενική Αρχή Χίου που διενεργεί την προανάκριση.
pyromaxika3
Το σύνολο των κατασχεθέντων αντικειμένων (οπλισμός, πυρομαχικά, σκάφος) καθώς και οι 4 συλληφθέντες (2 Έλληνες και 2 αλλοδαποί), μαζί με 2 προσαχθέντες (1 Έλληνας και 1 αλλοδαπός), παραδόθηκαν από τη Λιμενική Αρχή Χίου προς το Κλιμάκιο της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας), το οποίο και συνεχίζει την προανάκριση της υπόθεσης λόγω αρμοδιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ