Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Εβδομήντα χιλιάδες ξένοι πολεμούν το καθεστώς του Άσαντ - Με εντολές της παγκόσμιας κυβέρνησης

Το ιρανικό αραβόφωνο κανάλι ‘Αλ Αλάμ’ δημοσίευσε μια συνέντευξη με το Σύριο εμπειρογνώμονα σε ζητήματα στρατηγικής, Γκασάν Μωάμεθ.
Ο εμπειρογνώμονας ανέφερε ότι στη Συρία «πολεμούν από 25 έως 70 χιλιάδες ένοπλοι που ήρθαν από εξωτερικό».
Ο Μοχάμεντ κατηγόρησε τις χώρες που συνορεύουν με τη Συρία για μια συντονισμένη προσπάθεια για την είσοδο στη χώρα ξένων ένοπλων στοιχείων.

«Πιστεύω ότι στη Συρία υπάρχουν Αμερικανοί, Βρετανοί, ακόμη και Γάλλοι καθώς και οι ομάδες των λεγόμενων τζιχάντ από τις αραβικές χώρες».

Ο Μοχάμεντ δήλωσε: «Ο ακριβής αριθμός αυτών των ατόμων διαφέρει σε διάφορες εκθέσεις, αλλά περίπου 25 έως 70 χιλιάδες δραστηριοποιούνται σε όλη τη χώρα.
Καθίσταται σαφές ότι για τη μεταφορά τόσων ανθρώπων καθώς και ο συντονισμός τους έχει γίνει από κράτη που συνορεύουν με τη Συρία. Είναι δυνατόν τόσοι χιλιάδες μαχητές να περνούν τα τουρκικά σύνορα χωρίς να έχει γνώση η τουρκική μυστική υπηρεσία;»

«Στις 29 Ιουλίου διαδόθηκαν πληροφορίες σχετικά με βοήθεια των ανταρτών στην πόλη Χαλέπι και με τη βοήθεια της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών έχει αναπτυχθεί η 75η ταξιαρχία Γκολάνι του Ισραήλ».

Σύμφωνα με τα στοιχεία η ταξιαρχία Γκολάνι συνοδεύεται από δεκάδες αξιωματικούς για να αλλάξουν την ισορροπία στο Χαλέπι υπέρ των ανταρτών.

Η ταξιαρχία Γκολάνι άρχισε να φθάνει στο Χαλέπι από την περασμένη Παρασκευή. Τα μέλη της, ενταχθούν σε μια ομάδα Ισραηλινών στρατιωτών, περίπου 20 ατόμων, η οποία ‘έφθασε νωρίς και συμμετείχε στην εκτέλεση των αιχμαλώτων πολέμου στην Khan Asal της Συρίας'.

Για να είναι πιο πειστικό το άρθρο για την ταξιαρχία Γκολάνι, το δημοσίευμα συνοδεύεται από μια φωτογραφία. Τη φωτογραφία τράβηξε Γερμανός δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια άσκησης στα Υψώματα του Γκολάν, γράφει η πηγή.


echedoros-a
hellas-now

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ