Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

ETOIMAZONTAI NA ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!!

Ο Stew Webb αναφέρει ότι όπως και το περασμένο καλοκαίρι, οι 12 κορυφαίοι τραπεζίτες των Illuminati θα συναντηθούν για μια ακόμη παιδική θυσία στο κέντρο του Ντένβερ στο Κολοράντο στο υπόγειο του μουσείου "Ναβάρα" που ήταν ένα παλιό πορνείο και καζίνο, που πλέον είναι εγκαταλειμμένο και δεν ανοίγει για το κοινό. Οι σατανιστές θα συναντηθούν το απόγευμα της 21ης Δεκέμβρη με τη θυσία να συμβαίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ης. Ο Stew λέει ότι θα κλέψουν ένα μωρό απο την περιοχή για να το θυσιάσουν και στη συνέχεια να πιουν το αίμα του για να ευχαριστήσουν τον Σατανά. Πριν γελάσετε απο αυτό που ακούσατε και πιστέψετε ότι δεν είναι αλήθεια, παρακαλώ να διερευνήσετε πλήρως όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτό είναι το το Συμβουλίου του κακού των Δεκατριών, όπου τόσα πολλά έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η κορυφαίοι 12 τραπεζίτες των Illuminati με την 13η θέση για τον Διάβολο! Αυτοί οι άνδρες συναντιόνται κρυφά για να κάνουν τις κακίες τους στα δύο ηλιοστάσια της χρονιάς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες του Stew Webb. Ο Stew και πηγές μυστικών υπηρεσιών, επιβεβαιώνουν ότι ο HW Bush ήταν εκεί κατά την διάρκεια της τελευταίας θυσίας στις 21 Ιουνίου και θα είναι εκεί και φέτος μαζί με τον Henry Kissinger, τον Leonard Millman, τον Larry Mizel και άλλους.

Ο Stew Webb θα κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές σχετικά με αυτό το γεγονός, μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία, και πραγματικά χρειάζεται την βοήθεια όλων για διάδοση των πληροφοριών στο Διαδίκτυο.

Παρακαλώ μοιραστείτε την ακόλουθη σελίδα με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε μέσω του facebook και όλα τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες. Με τη βοήθειά σας, μπορούμε να προβάλουμε το φως του Θεού σε αυτούς τους ανθρώπους που σκέφτονται ότι είμαστε όλοι σκλάβοι τους και ότι έχουν το δικαίωμα να θυσιάσουν νεογνά στον Σατανά! Ο Stew ζητά να προσευχηθούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα εκτίθενται στον κόσμο φέτος!
atheatignosi.gr

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ; ΠΑΡΑΛΟΓΟ; ΤΡΕΛΟ;;;

ΚΙ ΟΜΩΣ, Η ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΟ!!!

Ας μη βιαστούν λοιπόν ορισμένοι να απορρίψουν τις πληροφορίες!

Κι ας δουν το παρακάτω βίντεο, όπου τέτοιες "τελετές" με "εικονικές" ανθρωποθυσίες (!!!) γίνονται στις ΗΠΑ για μέλη κλειστών λεσχών:
ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ Ή ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ...;


hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ