Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ!!! ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!!! ΤΡΩΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ «ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ» ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ!!!

ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΠΙΝΔΟΣ»!!!




Η παραπάνω εικόνα είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΠΙΝΔΟΣ, γνωστής για τα κοτόπουλα, που έχει έδρα το νομό Ιωαννίνων. Αναφέρει: Η Πίνδος εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Τα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, έχουν την πιστοποίηση ΧΑΛΛΑΛ (XALLAL), από τον Μουφτή Ξάνθης, για την τήρηση της διαδικασίας που προβλέπεται από την Μουσουλμανική Θρησκεία. Το συμπέρασμα που βγάζω από το παραπάνω, είναι ότι ΟΛΑ τα κοτόπουλα - και όχι μόνο αυτά που απευθύνονται στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης – έχουν την πιστοποίηση Χαλλάλ. Δηλαδή, το κοτόπουλο που θα αγοράσεις για να φας είναι χαλλάλ;! Η μοναδική σχετική ανάρτηση για το θέμα είναι από το: http://oxipsifo.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html Διαβάζουμε: Γνωρίζετε τί είναι το HALAL; Προφανός οι περισσότεροι από εσάς όχι. Και όμως το τρώτε καθημερινά Η εταιρία Πίνδος που έχει κοτόπουλα, μας ενημερώνει ότι τα κοτόπουλα που βγάζει στην αγορά για να φάμε, είναι σφαγμένα τελετουργικά σύμφωνα με τους νόμους της Σαρία. Με τον όρο «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας. Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ' αρχάς δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό. Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία αυτή, πριν θανατώσουν ένα κοτόπουλο, διαβάζει ο Μουσουλμάνος υπάλληλος σφάχτης, μία Μουσουλμανική προσευχή και κατόπιν θανατώνει το κοτόπουλο λέγοντας τα λόγια "Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ". Στην εταιρία Πίνδος λοιπόν, αποκλείεται να είναι ΜΗ Μουσουλμάνος υπάλληλος ο σφαγέας διότι θα πρέπει να τηρήσει ευλαβικά την διαδικασία HALAL και να πει την προσευχή. Έχουμε δηλαδή, θρησκευτικό ρατσισμό σε μία θέση υπαλλήλου μιας Ελληνικής Εταιρίας που οι περισσότεροι δυνητικά πελάτες της, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.. Εδώ μας ενημερώνει η εταιρία για την πιστοποίηση HALAL και εδώ βλέπουμε ότι ο Μουφτής της Ξάνθης αφού έλεγξε έδωσε την έγκριση του για την πιστοποίηση HALAL. Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους. Halal κοτόπουλο σημαίνει το κοτόπουλο που έχει τελετουργικά σφαχτεί και δεν έχει πρόσθετα σε αυτό που είναι ‘Χαράμ’.





Τα ζώα που σκοτώνονται χαλάλ (σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο) δεν μπορούν να αναισθητοποιούνται πριν τους κόψουν τους λαιμούς τους, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά ζώα, συμπεριλαμβανομένων των αγελάδων που φαίνονται σε σκληρά βίντεο να παλεύουν, ενώ το αίμα τους τρέχει από το κομμένο λαιμό τους (σχετικό βίντεο στο παραπάνω άρθρο) - ΠΗΓΗ.






ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ, ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ;;;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ;;;
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ "ΧΑΛΑΛ";;;
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ" ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ;;;
ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
Καλούμε τους καραγκιόζηδες ανευθυνοϋπεύθυνους που επιτρέπουν αυτό το ΑΙΣΧΟΣ να αναλάβουν τις ευθύνες τους!
Και κυρίως, εμείς οι καταναλωτές ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ από την ελεεινή εταιρεία "Πίνδος", που περηφανεύεται (!!!) για τα "χαλλάλ"!
ΕΛΕΟΣ!!! Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό! Καλούμε μουφτήδες για να "ευλογήσουν" (!!!) τα ζώα, πριν τα σφάξουν με κτηνώδη τρόπο!!!
Προοδευτικοί, χριστιανομάχοι, γραικύλοι και ισλαμολάγνοι, θα μας πείτε τη γνώμη σας γι' αυτά τα αίσχη...;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ