Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

“Η Τουρκία θα προκαλέσει Παγκόσμιο Πόλεμο”Έντονη ανησυχία προκαλούν αναφορές του Reuters για τις ενέργειες της Τουρκίας που είναι ικανές να προκαλέσουν έναν Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η χωροθέτηση πυραύλων Patriot στην Τουρκία κοντά στα σύνορα με τη Συρία, και με την έγκριση του ΝΑΤΟ, προκαλεί εκνευρισμό στις γύρω χώρες, και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία η Μέση Ανατολή αλλά και ο αραβικός κόσμος δοκιμάζουν τις… αντοχές τους.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο “Reuters”, επικαλούμενο το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, υψηλόβαθμα στελέχη του καθεστώτος της Τεχεράνης, των Φρουρών της Επανάστασης αλλά και του ιρανικού στρατού, εκφράζουν την προχωρημένη ανησυχία τους για τις εξελίξεις...
.

“Η τοποθέτηση των πυραύλων Patriot στην Τουρκία θα μπορούσε να διαμορφώσει σκηνικό για έναν καινούριο Παγκόσμιο Πόλεμο”, φέρεται να έχει υποστηρίξει ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν.

Η Τεχεράνη αναμένει την έκβαση των πρόωρων εκλογών στο Ισραήλ, στις αρχές του έτους, για να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα των πολιτικών συσχετισμών και των ισορροπιών στην περιοχή, την ώρα που το Ιράν δέχεται πιέσεις για το πυρηνικό πρόγραμμά του.

NATO for the Patriot system, designed to intercept aircraft or missiles, in November after talks about how to bolster border security after repeated episodes of gunfire spilling into Turkish territory from Syria’s civil war.

“Ο κάθε ένας από αυτούς τους πυραύλους Patriot είναι ένα μαύρο σημάδι στον παγκόσμιο χάρτη, και προορίζεται να προκαλέσει Παγκόσμιο Πόλεμο. Σχεδιάζουν Παγκόσμιο Πόλεμο, και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για το μέλλον της


makedonia-is-greece
fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ