Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ»!!!

ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ!
Αναρωτιούνται πολλοί, αν οι Μασώνοι φοράνε χριστιανικούς σταυρούς ή έστω έχουν τέτοιες στις στοές τους. Η απάντηση είναι απλή, αλλά σοκάρει: ΝΑΙ, ΦΟΡΑΝΕ, ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ!!!

Στην εικόνα παραπάνω βλέπετε τα επίσημα κοσμήματα των "Μεγάλων Αξιωματούχων" (= "Μεγάλοι Διδάσκαλοι") της Μεγάλης Στοάς της Σκωτίας , που είναι η αρχαιότερη παγκοσμίως: Ξεχωρίζει ένα περίεργο "εγκόλπιο", που δείχνει κάποιον να κρατάει έναν σταυρό σε σχήμα "Χ", ενώ στο κέντρο του έχει ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!

Όπως διαβάζουμε εδώ, σύμφωνα με τους Μασώνους αναπαριστά τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή (!!!), τιμώντας έτσι την "διδασκαλία" του "Ιωαννισμού"!

Τι ακριβώς λέει αυτή; Πως ο Πρόδρομος του Κυρίου μας αρνήθηκε πως ο Χριστός γεννήθηκε από την Αειπάρθενο Θεοτόκο και την Ανάσταση, αλλά θεώρησε εαυτόν ως Χριστό!!!

Η παραπάνω "διδασκαλία" ανήκει στα βασικά δόγματα της συγκεκριμένης στοάς, ενώ ο ανάποδος σταυρός συμβολίζει ΤΗ ΝΙΚΗ των σκοτεινών, δαιμονικών δυνάμεων επί του Χριστού!
Αφήνουμε τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του, στο κατά πόσο οι Μασώνοι είναι ή όχι σατανολάτρες, με απίστευτες, αιρετικές διαστρεβλώσεις της Χριστιανικής θρησκείας και φυσικά, σε στενή σύνδεση με τον Σιωνισμό!

Δείτε κι αυτό το βίντεο, όπου παρουσιάζονται κι άλλα επίσημα κοσμήματά τους με θέματα από την Καμπάλα, την Θεοσοφία, τον Αποκρυφισμό κλπ:


hellas-orthodoxy
thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ