Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

"Ζωή μας έχει γίνει κόλαση και πανηγυρίζετε που πήραμε την δόση;"Στρώσανε κόκκινα χαλιά και πανηγύριζαν στον Σκάϊ μέχρι που τους γείωσε κανονικά η άλλοτε Πασοκάρα – ομαδάρα Ελένη Καλογεροπούλου. O Χρήστος Κούτρας και ο Νίκος Ευαγγελάτος χτυπιόντουσαν ότι πρόκειται για μια θετικότατη απόφαση που θα βάλει τις βάσεις για την ανάταξη της Ελληνικής οικονομίας. Μάλιστα ισχυριζόντουσαν οτι θα....
επωφεληθεί ταμάλλα και η Ελληνική μεσαία τάξη, για να εισπράξουν την απάντηση από την Καλογεροπούλου: “Θα αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας; θα βάλουν πετρέλαιο οι άπορες οικογένειες; Θα …καταργηθεί το χαράτσι και όλη η φοροεισπρακτική πολιτική; Θα σταματήσουν τα λουκέτα που μπαίνουν καθημερινά;”

Αμέσως ο Χ.κούτρας πήρε φόρα και άρχισε να φωνάζει εκσφενδονίζοντας φιλοκυβερνητικές θέσεις: “Τι λες Ελένη! Θα πέσουν χρήματα στην Ελληνική οικονομία, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πάρουν το εφάπαξ και σύμφωνα με τον πρωθυπουργό τον οποίο επικαλούμαι, τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Δηλαδή να τους τα δώσουμε πίσω τα λεφτά; δεν τα θες;”Επειδή όμως το anti-ntp.net παρακολουθεί τα πάντα, βρήκαμε και την απάντηση του Χάρρυ κλιν στον Κούτρα που ήτο και άμεση!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ