Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΦΑΚΕΛΟΣ 2012 (21-12-2012) ΟΛΗ Η AΛΗΘΕΙΑ

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ :2012, Θα έρθουν τα πάνω κάτω;

Μια έρευνα του Ξαγοράρη Αντώνη για τον  ΕΟΕ
Υπάρχουν πολλές απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα.
Η πρώτη άποψη είναι και αυτή που έχει ο περισσότερος κόσμος και που είναι και πιο πιθανό να επαληθευτή.
Αυτή η άποψη λέει πως το 2012 δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Μία καθ όλα σεβαστή άποψη.Και έχουν και το ισχυρό επιχείρημα ότι τα ίδια λέγανε για το έτος 2000. Και πιο παλιά και ακόμα παλαιότερα.
Κάθε τρείς και λίγο ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του. Ας έρθουμεκαι στο θέμα μας τώρα. Τι γίνεται με αυτούς που πιστεύουν ή υποψιάζονται ότι ίσως κάτι να γίνει το 2012.
Καταρχάς γιατί το 2012;
1η  σύμπτωση τότε τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγια.
Έ θα πει κανένας και το δικό μας τελειώνει κάθε χρόνο και τι με αυτό. Έχουμε και λέμε αυτό το ημερολόγιο τελειώνει μετά από 5.125  έτη ή 1.872.000 μέρες. Γεγονός που από μόνο του κάτι σημαίνει. Κάποιο ορόσημο (σημαντικό γεγονός) λαμβάνει χώρα κάθε τέλος της περιόδου. Στο τέλος του ημερολογίου οι Μάγια μας δίνουν την εικόνα του κατακλυσμού. Και αυτό το κάνουν ζωγραφίζοντας ερπετά να χύνουν νερό από το στόμα και να φέρνουν καταστροφές για την ανθρωπότητα. Μιλάμε για ένα ημερολόγιο που ο περισσότερος κόσμος δεν πρόκειται να δει ποτέ την αρχή ή  το τέλος του.
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ :2012, Θα έρθουν τα πάνω κάτω;

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ :2012, Θα έρθουν τα πάνω κάτω;

Εδώ εμείς θεωρούμαστε υπέρ τυχερή γιατί είδαμε δύο διαφορετικές χιλιετίες. Μα θα πει κάποιος άμα συνέβαινε μια καταστροφή σε κάθε περίοδο δεν θα βρίσκαμε κάτι γραμμένο; Κάτι που να υπάρχει στις παραδόσεις μας. Εδώ μπορούμε να πούμε την ιστορία για τον κατακλυσμό του Νώε που την ξέρουν πολλοί.Ή πιο Ελληνικά την ιστορία του κατακλυσμού του Δευκαλίωνα.
Ναι αλλά αυτό δεν είναι αρκετό τίποτα άλλο υπάρχει;Μέσα από τις παραδόσεις των λαών έχουνε περάσει χιλιάδες ιστορίες φυσικών καταστροφών. Καταρχάς η μητέρα μου κατάγεται από την Πελοπόννησο. Εκεί από τον παππού μου άκουσα πρώτη φορά ότι στα αρχαία χρόνια η Πελοπόννησος ήταν χωρισμένη σε τρία νησιά! Και το πιο ανατριχιαστικό ότι αυτό θα επαναληφτεί στο μέλλον. Ακόμα υπάρχει μία έκφραση που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να πούμε ότι κάτι είναι αδύνατο να συμβεί! Αλλά είμαστε σίγουροι ότι αυτή η έκφραση ξεκίνησε με αυτόν τον σκοπό. Πια είναι η έκφραση; Αυτό θα γίνει όταν ο ήλιος θα ανατείλει από την δύση! Ακόμα στην αρχαία μυθιστορία μας υπάρχει και ο μύθος του Φαέθωνα του γιου του ήλιου που πήρε το άρμα του πατέρα του Ήλιου. Αλλά δεν μπορούσε να το κουμαντάρει με αποτέλεσμα να έρθει πολύ κοντά στην επιφάνεια της Γης. Και να πάρουν φωτιά τα δάση τα ποτάμια κι οι λίμνες να βράζουν. Αναγκάζοντας τον Δία να τον κεραυνοβολήσει και να τον πετάξει κάτω από το άρμα του.
 


Πάμε παρακάτω ο Ησίοδος μας μιλάει για τα πέντε γένη των ανθρώπων που έχουν περάσει μέχρι τώρα από την Γη.
Μετά το χρυσό γένος ήρθε το αργυρό, έπειτα το χάλκινο, το ηρωικό και φτάνουμε στο σιδερό και τελευταίο γένος. Το οποίο περιλαμβάνει και εμάς, 2.500 χρόνια μετά.










ΕΟΕ
1greek
thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ