Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Συνεδριάζουν στη Ρώμη μέλη της ομάδας Bilderberg...(Τι ετοιμάζουν άραγε;)

Συνεδριάζουν στη Ρώμη μέλη της ομάδας Bilderberg
Δύο μέρες συναντήσεων και συζητήσεων θα έχουν σημαίνοντες Ιταλοί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, μέλη της «ομάδας Μπίλντερμπεργκ», αναφέρει σήμερα ο Τύπος στη χώρα. Η ομάδα, η οποία δημιουργήθηκε το 1954, συνέρχεται συνήθως μια φορά το χρόνο, για την ανάλυση της διεθνούς οικονομικής συγκυρίας. 

Χθες βράδυ η εταιρία Telecom Italia οργάνωσε βραδιά προς τιμήν του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι στην κεντρική αίθουσα του αρχαιολογικού μουσείου του Καπιτωλίου. Σήμερα, αποκαλύπτει η εφημερίδα Ιλ Μεσατζέρο, διεξάγεται μια «σούπερ-συνεδρίαση» στο πολυτελές ξενοδοχείο "De Russie", στο κέντρο της Ρώμης. Στόχος της συνάντησης είναι να γίνει μια βαθιά ανάλυση της διεθνούς και ευρωπαϊκής οικονομικής κατάστασης και να εξεταστούν πιθανές λύσεις.

Στην συνάντηση αυτή, η οποία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, συμμετέχουν γνωστά ονόματα του ιταλικού επιχειρηματικού χώρου, ανώτατα στελέχη τραπεζών και ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι.

Συνολικά, πρόκειται για περίπου 70 πρόσωπα. Στο χθεσινό δείπνο --προσθέτει η Ιλ Μεσατζέρο-- συμμετείχε ο διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας Ινιάτσιο Βίσκο, αλλά και σχεδόν οι μισοί υπουργοί της κυβέρνησης Μόντι. Κύριο θέμα της σημερινής συνάντησης, είναι «η εμβάθυνση των θεματικών που σχετίζονται με την ανάπτυξη και με την δύσκολη τρέχουσα οικονομική κατάσταση».

«Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, δεν είμαστε μέλη της παλιάς ιταλικής μασονίας. Πρόκειται απλώς για μια συνεδρίαση στην οποία κάποια πρόσωπα που έχουν επιρροή στον χώρο της οικονομίας ανταλλάσσουν απόψεις και αναπτύσσουν διάλογο μέσα σε κλίμα απόλυτης ελευθερίας. Για αυτό το λόγο οι συναντήσεις γίνονται κεκλεισμένων των θυρών», είπε στην εφημερίδα Ιλ Μεσατζέρο ένα μέλος της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......

ΦΙΛΟΣ Ή ΦΙΛΗ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
1# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH
2# ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ SPAM
3# ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΑΣ ΑΛΛΟΥ/ΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ